https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPAC02

Trechtervormige betonnen lampenkap met kabelklem en E27 fitting

Nieuw product

Op voorraad

34,40 €

- +

De trechtervormige betonnen lampenkap is geen eenvoudige afdekking voor de lamphouder zoals vele anderen, maar een echt inrichtingselement dat in staat is een sterke persoonlijkheid te geven aan de omgeving waarin hij wordt geplaatst.
Door de combinatie van een minimalistisch ontwerp met ronde vormen en een element dat zo industrieel is als beton, is deze lampenkap de ideale keuze voor de verlichting van een tafel, een eetkamer of een keuken met een eigentijdse stijl.

Door de aard van het materiaal en het fabricageproces heeft elke betonnen kap een enigszins onregelmatig oppervlak dat verschilt van alle andere, waardoor het in alle opzichten een uniek exemplaar is!

Kies de afwerking die het best bij jouw smaak past en combineer de trechtervormige betonnen kap met een van onze felgekleurde met stof beklede kabels om een contrasterend effect te creëren en de sfeer van de kamer die je inricht te veranderen, of kies neutrale kleuren voor een 100% minimaal effect.

Voor de betonnen trechtervormige lampenkap heb je 3x0.75 Creative-Cables nodig, verkrijgbaar in gevlochten en ronde uitvoering!

OPGELET! Lamp NIET inbegrepen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

CTrechtervormige betonnen lampenkap met kabelklem en E27 fitting, IMQ gecertificeerd.

Technische specificaties van de lampenkap:
Fitting: E27
Breedte: 200 mm
Hoogte: 260 mm
Gatopening: 12 mm
Gewicht: 2,2 kg

OPGELET! Niet geschikt voor lampen met een diameter groter dan 95 mm.

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalCement
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu