https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BDM-ELLEPI

Ellepi platte oversized lampenkap, diameter 40 cm - Made in Italy

Nieuw product

Op voorraad

35,20 €

- +

Eenvoudig en elegant, maar met groot effect: Ellepi is de oversized platte lampenkap voor ophanging in geverfd ijzer, 100% made in Italy.
De essentiële lijnen en de mogelijkheid om de volledige lamp in het zicht te hebben maken deze lampenkap ideaal voor het creëren van een ophanging in serie met andere lampenkappen of voor het verlichten van grote ruimtes, zoals lofts en woonkamers.

Elk van de beschikbare afwerkingen zal een totaal ander effect creëren in de omgeving die je aan het ontwerpen bent: van minimalistisch tot industrieel tot vintage, iedereen zal tevreden zijn met de mogelijkheid om jouw installatie te voltooien met de Creative-Cables 3x0.75 componenten en kabels die het beste bij jouw behoeften passen.

Let op! Lamp en fitting NIET inbegrepen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Ellepi platte oversized lampenkap, diameter 40 cm - Made in Italy - technische kenmerken:

Diameter: 400 mm
Sleutelgat: 40 mm
Gewicht: 1,75 kg
Materiaal: Zwart gelakt ijzer
100% Made in Italy

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalMetaal
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu