https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPAM13

Swing lampenkap - geëmailleerd metaal met E27 aansluiting

Nieuw product

Op voorraad

20,40 €

- +

Met de iconische, simpele vorm is Swing een zeer veelzijdige vlakke holle lampenkap die geschikt is voor allerlei omgevingen, zoals keukens, slaapkamers en eetkamers.

De uitvoering is verkrijgbaar met verschillende kleurige afwerkingen, erg trendy als interieurinrichting en met nogal wat impact. De wit geëmailleerde metalen binnenkant versterkt het lichteffect.

Door zijn vorm laat Swing de lichtbron, fitting en kabel geheel in het zicht, zodat je unieke combinaties kunt creëren met de componenten uit de Creative-Cables catalogus!
Combineer de Swing kap met een E27 half schroefdraadfitting met dezelfde afwerking om een levendige hanglamp te creëren!

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Swing E27 lampenkap, hol, vlak, met geëmailleerd metaal:
Materiaal: gelakt metaal.
Aansluiting: E27.
Breedte: 300 mm.
Hoogte: 60 mm.
Gatdiameter: 40 mm.

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalMetaal
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu