https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPAM20

Broadway lampenkap E27 in geëmailleerd metaal

Nieuw product

Op voorraad

39,10 €

- +

Een designklassieker: de geëmailleerde metalen lampenkap is al meer dan vijftig jaar een must in de binnenhuisarchitectuur.
Het Broadway-model herinnert met zijn uitgesneden vorm aan de lampen die gebruikt werden in de wereld van theater en bioscoop, waardoor iedereen een perfecte industriële stijl kan creëren in zijn eigen omgeving.
De schuine lijn van de opening en zijn grote diameter verspreiden een aangenaam licht, het witte email aan de binnenkant van deze lampenkap zorgt ervoor dat het licht diffuus wordt en een aangename en unieke sfeer creëert.

Creëer een hanglamp die ideaal is voor het verlichten van woonkamers en leeshoekjes door een van onze beklede-kabels: vele kleuren zijn beschikbaar.

Kies de afwerking die het beste bij jouw inrichtingswensen past en vergeet niet de lamp te kopen! Wij adviseren een van onze Vintage LED lampen.

Waarschuw! Lamp en fitting NIET inbegrepen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Broadway shade E27 geëmailleerde metalen kap - technische gegevens:

Materiaal: gelakt metaal
Voet: E27
Breedte: 300 mm
Hoogte: 250 mm
Gatopening: 40 mm

OPGELET! Niet geschikt voor lampen met een diameter groter dan 95 mm.

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalMetaal
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu