https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BEKPS

Industriële keramische lampenkap - Made in Italy

Nieuw product

Op voorraad

68,00 €

- +

Een grote klassieker in de wereld van lampenkappen, opnieuw geïnterpreteerd.
Keramiek, gebruikt in plaats van geglazuurd metaal, maakt een klassieke vorm van vintage verlichting eleganter en unieker.

Deze lampenkap met industriële lijnen, dievolledig in Italië met de hand is gemaakt en gedecoreerd, is perfect voor het verlichten van een keukentafel.
Kies voor de geëmailleerde versies in effen kleur om een extra vleugje elegantie aan uw eetkamer te geven, of kies voor een van de speciale coatings, zoals roestkleurig effect of cement, voor een industrieel effect en een minimalistisch design. Het vakmanschap dat in deze keramische tinten zit, betekent dat de verf lichtjes van elkaar kan verschillen, waardoor elke kleur uniek is!

Maak jouw hanglamp compleet door te kiezen voor een van onze E27 lamphouder met eindkappen en de strijkbeklede elektriciteitskabel in de kleur die het beste past bij jouw inrichtingswensen.

Let op! Lamp en fitting NIET inbegrepen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Industriële keramische lampenkap - Made in Italy - technische gegevens:

Materiaal: geglazuurd keramiek
Diameter: 305 mm
Hoogte: 140 mm
Gewicht: 1 kg
Binnendiameter van het gat: 43 mm, geschikt voor E27 fitting

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalKeramisch
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu