https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BEKPC

Platte keramische lampenkap - Made in Italy

Nieuw product

Op voorraad

42,40 €

- +

De strakke, klassieke vormen van het keramiek worden verrijkt met eigentijdse decoraties in deze lijn hanglampenkappen.
Kies de vlakke lampenkap om een nieuw licht te geven aan een eetkamer, een keuken met essentiële lijnen of de toonbank van een bar met New Yorkse inspiratie.

Elke Piatto kap is volledig met de hand gemaakt en gedecoreerd in Italië, emailafwerkingen geven een extra vleugje elegantie aan elke kamer, terwijl modernere verven , zoals cement of roestige effect, een eigentijds en minimalistisch design geven aan elke kamer.
Kleine verschillen in verf tussen het ene en het andere exemplaar zijn te wijten aan het artisanale proces dat deze tinten ondergaan, waardoor ze uniek zijn!

Kies uit het menu de afwerking die het beste past bij jouw interieur, vul de lampenkap aan met een E27 dubbele lamphouder en voeg een vleugje kleur toe met onze met stof beklede kabels.
Vervolledig jouw nieuwe hanglamp met een van onze designerlampen: voor een vintage look, stellen we voor om te kiezen voor een ST64 Edison lampen, een tijdloze klassieker die de beste sociale momenten zal verlichten.

OPGELET! Lamp en fitting NIET inbegrepen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Platte keramische lampenkap - technische gegevens:

Materiaal: geglazuurd keramiek
Diameter: 310 mm
Hoogte: 40 mm
Gewicht: 1 kg
Binnendiameter van het gat: 43 mm, geschikt voor E27 fitting

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalKeramisch
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu