https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BEKBI-MATERIA

Vaso Materia keramiek lampenkap - Made in Italy

Nieuw product

Op voorraad

71,60 €

- +

De keramische vaas lampenkap uit de Materia collectie zal een mediterrane touch aan je interieur geven, dankzij de vormen en kleuren.
Handgemaakt in Italië, kan de Vaso lampenkap gekocht worden in verschillende afwerkingen: van het heldere wit dat lichtheid geeft en deze lampenkap perfect maakt om in elke omgeving op te hangen

, tot het roestige effect ideaal voor industriële stijl omgevingen, tot natuurlijke kleuren zoals Koraal en Terracotta die je in etnische sferen zullen katapulteren. De binnenkant van de lampenkap is gemaakt van wit email om het licht van de lamp te versterken en te verspreiden.
Het vakmanschap van deze keramische lampenkappen betekent dat elk exemplaar kleine kleurverschillen kan vertonen, waardoor het uniek is!

Maak je verlichtingsinstallatie compleet met de met stof beklede accessoires, componenten en kabels van Creative-Cables. Bij het kiezen van een gloeilamp raden wij een Globe G95 of een speciale gevormde lamp aan, zoals de Milo Bul b - klein van formaat, maar perfect om jouw nieuwe pendellamp helder te maken.

Let op! Lamp en fitting NIET inbegrepen.

Meer details

 
Meer info

Vaso Materia keramische lampenkap - Made in Italy - technische gegevens:

Materiaal: gelakt keramiek.
Diameter: 130 mm
Hoogte: 150 mm
Gewicht 0,45 kg
Binnendiameter van het gat: 43 mm, geschikt voor E27 fitting

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalKeramisch
Handleiding downloaden

Toebehoren

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu