https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPDL3110PAN02NAT

Hanglamp met raffiakap Moorea

Nieuw product

Op voorraad

100,80 €

- +

De hanglamp met de Moorea-kap is een feest van vakmanschap en natuurlijk meubilair. De houten rozet en lamphouder worden gecombineerd met het jute koord en de raffia palmblad lampenkap. Het resultaat is een combinatie van texturen en materialen die spreken van aarde en rustieke authenticiteit, wat de milieuvriendelijke en duurzame benadering van het product benadrukt.

De lampenkap in het midden van deze compositie is perfect om een warme en gezellige sfeer te creëren. De combinatie van natuurlijke materialen, zoals hout en jute, geeft deze hanglamp een verfijnde en authentieke uitstraling.

Deze lamp is perfect voor wie warmte en handgemaakt karakter in huis wil halen. Hij is geschikt voor zowel moderne als meer traditionele omgevingen en brengt een gevoel van evenwicht en harmonie met de natuur met zich mee. Het is een ideale keuze voor wie zijn ruimte wil verrijken met een lamp die niet alleen functioneel is, maar ook rijk aan geschiedenis en betekenis.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Lengte vanaf het plafond: ca. 130 cm - verstelbaar met onze accessoires
Breedte lampenkap: diameter 35 cm
Hoogte lampenkap (exclusief lamphouder): 10 cm

Lichtbron:
Fitting: E27
Vermogen: 7W
Lichtsterkte: 806 Lumen (gelijk aan een oude 60W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: warm licht (2700K)
Levensduur: 15.000 uur

Vervangende lamp: BB-T01
Vervangende lampenkap: Moorea lampenkap

Om de natuurlijke schoonheid van het product te behouden, raden we aan om voorzichtig af te stoffen en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu