https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPDL2117PAN01NAT

Hanglamp met raffiakap Honolulu

Nieuw product

Op voorraad

102,40 €

- +

Deze hanglamp vertegenwoordigt de essentie van vakmanschap door een kenmerkende exotische allure toe te voegen. Het hart van het product is de handgemaakte Honolulu lampenkap, die verhalen vertelt van verre landen en authentieke cultuur. De franjes geven een lichte en speelse beweging en roepen beelden op van oases en ongerepte landschappen.

De plafondkap en fitting in natuurlijk hout zijn een eerbetoon aan de elegantie van eenvoud. Hun stevige structuur is in evenwicht met de zachtheid van de harige kabel, voor een contrast vol harmonie. Deze combinatie van materialen en texturen geeft de lamp een uniek karakter dat ook perfect is voor stedelijke interieurs.

Deze hanglamp is geen eenvoudig verlichtingsobject, maar een waar voorbeeld van vakmanschap, in staat om elke ruimte te transformeren met haar exotische charme en warme licht. Het is een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar originaliteit en levendigheid om een tropisch hoekje te creëren in het comfort van hun eigen huis.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Lengte vanaf het plafond: ca. 163 cm - verstelbaar met onze accessoires
Breedte lampenkap: diameter 30 cm
Hoogte lampenkap (exclusief lamphouder): 35 cm

Lichtbron:
Fitting: E27
Vermogen: 7W
Lichtsterkte: 806 Lumen (gelijk aan een oude 60W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: warm licht (2700K)
Levensduur: 15.000 uur

Vervangende lamp: BB-T01
Vervangende lampenkap: Honolulu lampenkap

Om de natuurlijke schoonheid van het product te behouden, raden we aan om voorzichtig af te stoffen en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu