https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPDM83FC2L-L7

Hanglamp met smoky kegelvormige Ghost lamp

Nieuw product

Op voorraad

170,80 €

- +

Richt je ruimtes in met de hanglamp met de Ghost lamp, een waar pronkstuk van design dat eenvoud en elegantie combineert in één decoratieve oplossing. Deze lamp is ontworpen om elk type omgeving te verbeteren en valt op door zijn eigentijdse stijl en het verfijnde effect van het licht dat hij verspreidt.

De lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt verrijkt door een kegelvormige lamp, waarvan het gerookte glas een warm en omhullend licht werpt. Het verlicht de ruimte niet alleen, maar transformeert deze ook en versterkt de esthetiek met een vluchtige en etherische charme.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Lengte vanaf het plafond: ongeveer 140 cm - verstelbaar met onze accessoires
Diameter kap: 8,3 cm

Verlichting:
Fitting: E27
Vermogen: 6W
Lichtsterkte: 400 Lumen (gelijk aan een oude 40W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: Warm licht (1900K)
Levensduur lichtbron: 20,000 uur

Vervangende lamp: BB-G11

Stof de lampen regelmatig af, reinig ze met een zachte doek en vermijd het gebruik van chemicaliën die het oppervlak kunnen aantasten.

Met de twee gaten aan de zijkant van de kap, die afgedicht maar gemakkelijk te openen zijn, kun je de lamp naar een nieuwe positie verplaatsen: als je de lamp op een plek wilt zetten waar geen lichtpunt is, kun je ze gebruiken om de elektrische aansluiting zijdelings te verlengen. Ze maken het ook mogelijk om een compositie van meerdere lampen te maken: deze gaten vergemakkelijken de onderlinge verbinding, waardoor je een enkel verlichtingssysteem kunt creëren.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu