https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BIP44-E27-2

E27 wand- of plafondlamphouder - IP44 Waterdicht

Nieuw product

Op voorraad

8,90 €

- +

Grote resultaten met een klein product. De E27 lamphouder voor lampenkap is de perfecte oplossing om elke omgeving te verlichten. Gepatenteerd door Creative-Cables, onderscheidt dit product zich door zijn gereduceerde afmetingen en moderne maar eenvoudige lijnen die, in combinatie met de lampenkap stelt u in staat opvallende lichtcomposities te creëren die bij uw smaak passen. Er is geen rozet nodig en de E27-lamphouder kan direct aan elke wand of plafond worden gemonteerd.

Dankzij een speciaal membraan dat de binnenlaag beschermt, heeft dit product een gegarandeerde IP44 beschermingsgraad waardoor het geschikt is voor buitengebruik - onder een overkapping, op een patio of klein terras - of in de badkamer, bij of boven de spiegel.

Waar kan deze lamphouder gebruikt worden?

De veelzijdigheid van dit product maakt het gemakkelijk te gebruiken in verschillende omgevingen: keuken, terras, overkapping, entree en nog veel meer. Door het compacte ontwerp en de beperkte afmetingen past hij gemakkelijk in elke ruimte en bij elke lampenkap.

Waarom zou je een E27 fitting gebruiken?

De E27 lamphouder is een van de meest voorkomende op de markt. Dat komt mede door de gebruiksvriendelijkheid: je hoeft alleen nog maar de lamp in de E27 fitting te bevestigen, et voilà! De lamp wordt verder vastgezet dankzij de schroefvormige fitting die ervoor zorgt dat hij stevig in de lamphouder wordt vastgezet, waardoor het risico op vallen en schade aanzienlijk wordt verkleind.

Een ander voordeel van de E27-lamphouder is de indrukwekkende veelzijdigheid van het product. Dezelfde lamphouder is compatibel met verschillende soorten gloeilampen, waardoor hij perfect is voor gebruik in een aantal verschillende gelegenheden en de noodzaak om voor elke lamp nieuwe accessoires te kopen beperkt lamp.

De E27-lamphouder is een zeer betaalbaar en veel verkocht accessoire.

Wat betekent IP44 beschermingsgraad?

De beschermingsgraad IP44 identificeert de beschermingsgraad van de lamphouder voor de lampenkap tegen fijn stof en vocht. Het eerste cijfer geeft aan dat de lamphouder beschermd is tegen vaste voorwerpen groter dan 1 mm, terwijl de tweede 4 betekent dat hij beschermd is tegen waterspatten. Dit betekent dat deze Creative-Cables lamphouder compatibel is met gebruik buitenshuis en tot op zekere hoogte bestand is tegen moeilijke weersomstandigheden, maar niet direct aan regen mag worden blootgesteld.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties:
Lamphouder met thermoplastische ferrule en PVC-afdichtingen. Voor lampenkap.

 • E27-fitting
 • Spanning 220-240V
 • II Klasse
 • IP44 beschermingsgraad
 • Afmetingen Ø 50 mm, hoogte 60 mm
 • Kabelklemmen voor stijve en flexibele kabels van 0,75-1,5 mm2

Made in Italy

CE-gecertificeerd

Schroeven en pluggen voor wandmontage niet meegeleverd.

 
productinformatie downloaden
Type productLamphouder voor lampenkap
RuimteExterieur, Interieur
SchakelaarGeen
VeiligheidsindexIP44
MateriaalThermoplastisch
BasisE27
Kleurtemperatuur2700°K
Lichtopbrengst640 Lm
Handleiding downloaden

15 andere producten in dezelfde categorie:

Menu