https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables B-KPL27SF2FLPMDR-22

Spostaluce Kit met E27 lamp fitting voor lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

10,80 €

- +

De E27 Spostaluce Kit biedt een optimale oplossing voor iedereen die gepassioneerd is door verlichtingsdesign en helpt hen om aangepaste verlichtingssystemen te creëren voor elke omgeving, met of zonder bestaande lichtbronnen.

Wat maakt deze kit anders dan andere?

De E27 Spostaluce Kit voor lampenkappen is ontworpen met een met een breed compatibele fitting voor de meeste op de markt verkrijgbare lampbollen en alle 2x0,75 stofkabels. Dankzij deze eigenschappen kunt u een gewenste configuratie creëren voor elke kamer. Installatie is uitzonderlijk eenvoudig, omdat de Spostaluce ontworpen is om direct op een stopcontact aan te sluiten. Verkrijgbaar in wit en zwart.

De lampenkap aanbrengen

De Spostaluce Kit met E27 lamphouder is geschikt voor lampenkappen: schroef de huls gewoon los, plaats de gekozen lampenkap en schroef hem weer vast om de lampenkap vast te zetten.Het compacte en minimalistische ontwerp maakt de set geschikt voor elke kamer of ruimte, terwijl de geselecteerde lampenkap zeker energie en karakter toevoegt.

Welke lampen kunnen gemaakt worden met de Spostaluce Kit met E27 fitting voor lampenkap?

Deze veelzijdige set biedt de vrijheid om iedere gewenste licht installatie te creëren door iedere lichtbron te plaatsen waar gewenst. Het proces is eenvoudig: installeer de kit aan de muur of het plafond en verbind het met de stoffen kabels, stekker, en E27 lampbol die het beste bij uw persoonlijke smaak en benodigdheden past.

Meer details

  • Meer info
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De E27 Spostaluce Kit voor lampenkap bevat:
- Spostaluce met twee zijdelingse gaten
- E27 fitting met thermoplastische huls en PVC afdichtingen

E27 Fitting Max 12W LED
Spanning 220-240V
Klasse II
Afmetingen: diameter 50 mm, hoogte 75 mm (inclusief Spostaluce)
Schroefklemmen voor 0,75-1,5 mm2 stijve of flexibele kabels

CE Keurmerk

Schroeven en pluggen voor wandmontage niet inbegrepen.

Handleiding downloaden

6 andere producten in dezelfde categorie:

Menu