https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKROSSI

Siliconen plafondkap-kit met voorziening voor een zijgat

Nieuw product

Op voorraad

6,30 €

- +

Tover je hanglampen om in een opvallend stuk voor je huis dankzij de Creative-Cables siliconen plafondkap-set. Deze siliconen plafondkap met één centraal gat is verkrijgbaar in 12 kleuren en brengt creativiteit en functionaliteit samen.

Wat maakt deze plafondkap zo speciaal?

Een plafondkap is niet alleen een handige afdekking voor elektriciteitsdraden op muren of plafonds, het kan zoveel meer zijn: het is een decoratief element dat je lamp uniek maakt en karakter geeft aan elke kamer. Deze onopvallende plafondkap zonder schroeven is ontworpen om een eenvoudige en nette installatie te garanderen, mede dankzij de plastic muurbeugel met een speciale plaats om het driepolige contactblok te installeren.

De plafondkap wordt verkocht met een speciale kabelklem om een buis met schroefdraad M10x1 (reeds meegeleverd met het product) of een ophangkabel te bevestigen. Als je in plaats daarvan een wandlamp wilt installeren, kan de siliconen kap worden omgekeerd zodat de plafondkap eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd.

Waarom siliconen?

Silicone is een zacht en luchtig materiaal. Ongelooflijk bestand tegen hoge temperaturen, chemische agressies en oxidatie, bovendien is het isolerend en bijna onverwoestbaar. Al deze kwaliteiten hebben dit betrouwbare en veelzijdige materiaal erg populair gemaakt bij klanten, interieurontwerpers en decorateurs.

Waarvoor wordt de snijgeleider voor een gat aan de zijkant gebruikt?

Eén kant van de siliconen plafondkap vertoont een subtiel lijntje waar, indien nodig, een gaatje in kan worden geknipt met een schaar of een hobbymesje. Dit laat u toe om twee lampen op 1 connectie aan te sluiten. Je kunt de plafondkap ook ver van de lichtbron installeren door hem aan te sluiten op een stofkabel en een stekker.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Hoogte: 46,5 mm.
Diameter: Ø 88 mm.
Gatdiameter: Ø 10 mm.

Plafondbeugelsluiting.

Let op: de accessoires om de plafondkap op de stroomkabel aan te sluiten zijn NIET INBEGREPEN in de kit, maar kunnen afzonderlijk worden aangeschaft

 
productinformatie downloaden
LampenkapZonder lampenkap
MateriaalSilicone
VormRond
Type productPlafondkap
RuimteInterieur
SchakelaarGeen
SmartGeen
Aantal gaten1
Aantal laterale gaten1
Afmeting88 mm
Handleiding downloaden

24 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu