https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPSE2EIVA2MDR22

EIVA draagbare buitenarmatuur IP65 met 2 lampenkappen

EIVA

Nieuw product

Op voorraad 1-3 werkdagen

153,90 €

- +

Ben je van plan om je vakantie door te brengen met een roadtrip in een woonwagen, en heb je een lichtslinger nodig die mooi is en gemakkelijk mee te nemen? Of ben je op zoek naar een praktische oplossing voor je zomerhuis, die eenvoudig maar stijlvol kan zijn?

De outdoor lichtslingers uit de EIVA collectie zijn ontworpen om je gezelschap te houden tijdens elke warme zomeravond die je buiten doorbrengt, inclusief de avonden die door regenbuien worden onderbroken. Lamphouders en aansluitingen hebben een IP65 beschermingsgraad om water- en regenbestendig te zijn, terwijl de neopreen kabel en de Schuko stekker perfect zijn voor gebruik buitenshuis. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, en exclusief gemaakt in Italië. En dan is er nog de lampenkap, die de lichtslinger een tijdloze elegante touch geeft.

Let op: de IP65 beschermingsgraad is alleen gegarandeerd met lampen van het type A60, ST64, G95 en G125 (wordt voortdurend bijgewerkt) en de EIVA lamphouder is exclusief ontworpen voor glazen LED lampen.

Deze lampen, gepatenteerd door Creative-Cables, zijn ontworpen en geassembleerd in Italië. Ze zijn getest en CE gecertificeerd door een onafhankelijk agentschap op basis van strenge normen.

Op zoek naar andere kleuren en afmetingen? Klik op de customise knop.

Meer details

 
Meer info

Totale lengte van de lamp: 560 cm

Afstand tussen de lichtbronnen: 100 cm

de snoerlamp is samengesteld uit:

  • 2x1,00 neopreen kabel voor buiten
  • 2 x EIVA-2 lamphouder voor buiten met dubbele doorverbinding in zwarte thermoplastische voorgevuld met isolerende gel; E27, schaal: schroefdraad; afmeting: ø 60 mm; Hoogte 105 mm; beschermingsgraad: IP65; certificeringen: CE; made in Italy
  • 1 x terminal EIVA-3 in thermoplastisch voorgevulde isolerende gel; beschermingsgraad: IP65
  • 2 x Dibond® Ellepì lampenkap: ø 400 mm; hoogte 3 mm - kleur varieert op basis van geselecteerde afwerking
  • 1 x Schuko-stekker voor EIVA-systeem: kabelklem met snelklemschroef MAX 3G2,5 H07RN-F; nominale spanning: 16A; beschermingsgraad: IP44; polen: 2P

lampen [DL7001100DA]: LED; G125; lange gloeidraad; 4W; 400 Lm; 2200K; E27; F; diameter 125 mm; hoogte 178mm; dimbaar

Handleiding downloaden

26 andere producten in dezelfde categorie:

Menu