https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BGTPEIVA3

EIVA-3, 3-weg IP65 klikverbinding voor buiten

EIVA

Nieuw product

Beschikbaar

10,90 €

- +

EIVA-3 is de IP65 'T' aansluiting van de EIVA lijn voor buiten: het eerste IP65 bedrade buitenverlichtingssysteem ter wereld, waarmee je installaties op maat kunt realiseren met de garantie van een waterdicht product. Dankzij de speciale isolerende gel die erin zit, is het veilig bestand tegen regen en onweer.

De EIVA-3 is snel en eenvoudig te monteren en stelt je in staat om meerdere buitenconfiguraties te ontwerpen met behulp van bestaande verbindingen. De assemblage is in elkaar grijpend en vereist geen gereedschap, dus het wordt gemakkelijk om hanglampen te maken met een zichtbare lamp of kap, of om kruisingen te maken tussen verschillende slingers om een echt vakwerk van verlichting te maken.

Met EIVA-3 kun je het aantal, de afstand en de lengte van de afzonderlijke druppels kiezen, zodat je het licht brengt waar je het wilt en waar je het het meest nodig hebt. Met de ring aan de bovenkant kun je de verbinding ook ophangen in elke buitenruimte. En met de meegeleverde eindkap voor de gaten aan de zijkant, in dezelfde kleur als de verbinding, kun je hem ook als eindstuk gebruiken.

EIVA-3 is een product dat is bedacht, ontworpen en vervaardigd door Creative Cables.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

EIVA-3, 3-wegs aansluiting voor buiten:

Verbindingssysteem voor armaturen CE 60598-1
Materiaal: thermoplastisch, voorgevuld met isolerende gel
Hoogte: 115 mm
Breedte: 73mm
Dikte: 26 mm
Nominale spanning: 110/250 V ac
Compatibel met H05RN-F 2x1mm2 kabels
Klasse: II
Beschermingsgraad: IP65
Inclusief kabelklem, siliconen plug voor gaten aan de zijkant en haak voor bevestiging aan het plafond.

De maximale belasting van de bedrade kabels is 1,5 kg.

Handleiding downloaden

13 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu