https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BDDLP

Ellepì oversized Dibond plaat voor buiten hanglampen, diameter 40 cm - Made in Italy

EIVA

Nieuw product

Op voorraad

38,50 €

- +

Ellepì is de oversized vlakke hanglampenkap, 100% Italiaans, perfect voor een minimalistisch en elegant design in elke omgeving. De D-Bond uitvoering is ideaal om de EIVA buiten hanglampen, het IP65 buitenverlichtingssysteem van Creative-Cables, compleet te maken.

Dankzij zijn strakke lijnen en de mogelijkheid het lampje zichtbaar te maken is deze lampenkap ideaal om een reeks hanglampen te vormen samen met andere lampenkappen in grote ruimtes en lofts, maar ook voor veranda's, pergola's en moderne priëlen.

Aan de hand van de gekozen afwerking kun je een heel ander effect creëren in de ruimte die je wilt inrichten: van de industriële aluminium uitvoering tot de minimalistische zwart-wit versies die met hun glanzende en matte effect een modern tintje geven, en niet te vergeten de vintage tweekleurige koper-messing versie: perfect voor degene die ervan houdt de inrichting van zijn huis vaak te veranderen!

Let op! Lampje en fitting zijn NIET inbegrepen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Ellepì oversized Dibond® lampenkap compatibel met EIVA-buitensysteem - technische kenmerken:

Diameter: 400 mm< br /> Centraal gat: 43 mm< br /> Materiaal: D-bond < br /> 100% Made in Italy

 
productinformatie downloaden
Type productLampenkap
SysteemEIVA, Lumet
MateriaalDibond
Handleiding downloaden

13 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu