https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BIP44-E27-1

E27 wand- of plafondlamphouder - IP44 Waterdicht

Nieuw product

Op voorraad

9,90 €

- +

Met de door Creative-Cables gepatenteerde E27-lamphouder is het verlichten van je huis nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij het gebogen ontwerp, de gereduceerde afmetingen en de moderne en toch eenvoudige lijnen kunt u opvallende verlichtingscomposities creëren, zelfs met beperkte ruimte, zonder dat er een roos nodig is. De E27 lamphouder kan ook direct aan elke muur of plafond worden gemonteerd.

Bovendien heeft deze E27 lamphouder, dankzij een speciaal membraan dat de binnenlaag beschermt, een gegarandeerde IP44 beschermingsgraad waardoor hij geschikt is voor gebruik buitenshuis - onder een luifel, op een patio of klein terras - of in de badkamer, bij of boven de spiegel.

Waar kan deze lamphouder gebruikt worden?

De Creative-Cables E27 lamphouder kan dankzij zijn veelzijdigheid in verschillende buiten- of binnenomgevingen worden gebruikt: keuken, terras, studeerkamer, woonkamer en nog veel meer. Dankzij het compacte ontwerp en de kleinere afmetingen kan dit product ook gemakkelijk in kleinere ruimtes worden geïnstalleerd, zowel voor binnen- als buiteninstallaties.

Waarom zou je een E27 fitting gebruiken?

De E27 lamphouder is een van de meest voorkomende op de markt. Dat komt mede door de gebruiksvriendelijkheid: je hoeft alleen nog maar de lamp in de E27 fitting te bevestigen, et voilà! De lamp wordt verder vastgezet dankzij de schroefvormige fitting die ervoor zorgt dat hij stevig in de lamphouder wordt vastgezet, waardoor het risico op vallen en schade aanzienlijk wordt verkleind.

Een ander voordeel van de E27-lamphouder is de indrukwekkende veelzijdigheid van het product. Dezelfde lamphouder is compatibel met verschillende soorten gloeilampen, waardoor hij perfect is voor gebruik in een aantal verschillende gelegenheden en de noodzaak om voor elke lamp nieuwe accessoires te kopen beperkt lamp.

De E27-lamphouder is een zeer betaalbaar en veel verkocht accessoire.

Wat betekent IP44 beschermingsgraad in een lamphouder?

De code geeft de beschermingsgraad van de lamphouder aan tegen fijn stof en vocht. De eerste 4 geven aan dat de lamphouder beschermd is tegen vaste voorwerpen groter dan 1 mm, terwijl de tweede 4 betekent dat hij beschermd is tegen waterspatten. Dit betekent dat een E27-buitenlamphouder met IP44-beschermingsgraad compatibel is met gebruik buitenshuis, maar niet direct aan slecht weer mag worden blootgesteld. Het moet onder een luifel of een dak worden geïnstalleerd, waar het alle vochtigheids- en temperatuurschommelingen kan doorstaan.

Meer details

 
Meer info

Technische specificaties:
Lamphouder van thermoplast met PVC-afdichtingen. Voor blootgestelde lampen.

  • E27-fitting
  • Spanning 220-240V
  • II Klasse
  • IP44 beschermingsgraad
  • Afmetingen Ø 50 mm, hoogte 60 mm
  • Kabelklemmen voor stijve en flexibele kabels van 0,75-1,5 mm2

Made in Italy

CE-gecertificeerd

Schroeven en pluggen voor wandmontage niet meegeleverd.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu