https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables CTBOX-GER

Enkelvoudige metalen opbouw wandcontactdoos voor Creative-Tube

CTBOX-GER

Nieuw product

Op voorraad

16,60 €

- +

Creative-Tubes is een Creative-Cables systeem van met stof bedekte, uiterst flexibele en kleurrijke elekrabuizen, perfect voor het creëren van unieke zichtbare elektrische installaties.

Deze enkelvoudige metalen wandcontactdoos kan worden aangesloten op 20 mm. Creative-Tubes. Het aansluiten van Creative-Tube op de wandcontactdoos is eenvoudig en kan worden gedaan door het gebruik van de (apart verkrijgbare) metalen aansluitdop met M20 schroefdraad.

Met deze enkelvoudige opbouw wandcontactdoos maakt u uw industriële installatie helemaal compleet.!

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info
Technische specificaties:16 Ampère Breedte: 81 mm Hoogte: 81 mm Diepte: 45 mm Uitwendige afmetingen van het stopcontact: 11 mm Materiaal: staal / kunststof ZilvergrijsCompatible with 20 mm. diameter Creative-TubesCE and RoHS certified
 
productinformatie downloaden
MateriaalStaal
Handleiding downloaden

11 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu