https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables TERM3ZI

Verzinkte metalen aansluitdop met schroefdraad voor 20 mm. Creative-Tube, schroefklemmen meegeleverd

TERM3ZI

Nieuw product

Op voorraad

5,70 €

- +

Creative-Tubes is een Creative-Cables systeem van met stof bedekte, uiterst flexibele en kleurrijke elekrabuizen, perfect voor het creëren van unieke zichtbare elektrische installaties.

De metalen aansluitdop is een basisaccessoire voor het aansluiten van de 20 mm. Creative-Tubes op verdeeldozen, wandcontactdozen en wandschakelaars , waardoor charmante installaties aan uw muur ontstaan.

Maatwerk van metaal met een verzinkte afwerking, de aansluitdop is direct op de aansluitdoos gemonteerd en is voorzien van klem schroefjes om het uiteinde van de Creative-Tubes te beveiligen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Aansluitdop voor 20 mm. Creatief-buis

Materiaal: metaal met verzinkte afwerking
Diameter: 20 mm.
Draad: M20x1,5
 
productinformatie downloaden
MateriaalMetaal
Handleiding downloaden

11 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu