https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables NG20RN06

Design flexibele elektrabuis met jute stof omweven - Creative-Tube Jute RN06 20mm

NG20RN06

Nieuw product

Op voorraad

5,90 €

- +

De Creative-Tube is veel meer dan alleen een met stof beklede buis!
Waarom? Dankzij de metalen draden die over de gehele lengte lopen, kan Creative-Tube elke vorm aannemen en behouden die je hem geeft. De enige limiet aan Creative-Tube toepassingen en gebruiksmogelijkheden is je eigen fantasie!

De 20 mm grote Rayon Black stoffen beklede Creative-Tube verlost je van al die lelijke plastic elektriciteitsbuizen en starre metalen buizen die door de muren van je werkplek of studio lopen, en geeft je de creativiteit om op je muren en plafonds te tekenen met een spoor van kleur in een ontwerp dat jij wenst.
Dankzij de reeks unieke accessoires ontwikkeld door Creative-Cables, kunt u:
- de Creative-Tubes aansluiten op verdeeldozen.
- direct de plafondrozetten van uw wand- of plafondlampen aansluiten.
Je kan ook een elektrisch systeem creëren compleet met stopcontacten en schakelaars die u met veel plezier zult tonen, dit in plaats van ze te verbergen in de muren!

U kunt Creative-Tubes ook gebruiken voor buitenmuren. Hun binnenmateriaal voldoet aan CEI-EN 61386-1 + EN 61386-22 Classificatie 3321 en het is IMQ gecertificeerd.

Creative-Tube wordt verkocht per meter, meerdere bestellingen worden aan één stuk geleverd tot een maximum lengte van 30 meter.

Vindt u niet de Creative-Tube kleur die u wilt? Neem contact met ons op: wij kunnen het voor u maken!

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Classificatienr.: 3321
Druksterkte: >750N op 5 cm bij 20°C
Schokbestendigheid: (-15°C) na het toepassen van 2 kg druk van een hammer
Bedrijfstemperatuur: -5°C tot +60°C
Weerstand tegen vlamverspreiding: zelfdovend VO
Doorslag vastheid: <2000V bij 50Hz
Isolatieweerstand: >100 mega ohm
Diameter: 20 mm
Kleur: Rayon Jute RN06

Volgens de CEI 64-8 standaard, om het verwijderen van de kabel te garanderen, mag de maximale doorsnede van de kabel die in de Creative-Tube geplaatst zal worden maximaal 10 mm. zijn bij 10 meter elektrabuis. Bij 20 meter mag de maximale doorsnede kabe; 9 mm. zijn.

I.v.m. de eigenschappen van de Creative-Tube is het na het buigen van belang de dunne metaaldraden die aan het einde uitsteken af te knippen. Dit is noodzakelijk om de accessoires te kunnen installeren.

Handleiding downloaden

9 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu