https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables DL552006

LED Smart Wifi A60 transparante rechte gloeilamp 6W E27 2700K

DL552006

Nieuw product

Op voorraad

19,70 €

- +

Deze Smart Wifi-lamp is de ideale oplossing voor iedereen die zijn eerste stappen wil zetten in de wereld van het connecteerde huis zonder de onderdelen van zijn of haar verlichtingsinstallaties te moeten vervangen.
Die lamp is identiek aan een klassieke Globo A60 LED-lamp met zichtbare rechte gloeidraden, maar is ook "slim": door ze te installeren op elke installatie met een E27-voet, kunt u het in- en uitschakelen ervan op afstand bedienen via de Smart Life-applicatie die op smartphones of tablets is geïnstalleerd. Het is compatibel met grote voice assistants zoals Google Home en Amazon Alexa.

Dankzij de E27-voet kunt u deze WiFi-lamp op elk lampje of stopcontact installeren en die slim maken: Veel plezier met het inschakelen van uw licht door middel van een eenvoudig stembediening of het uitschakelen op het gewenste moment van uw leeslampje te programmeren!

LET OP: om de lichtintensiteit van een LED-lamp correct te kunnen variëren, heeft u een specifieke dimmer of een nieuwe generatie universele dimmer nodig.
Ontdek onze verschillende modellen in de specifieke sectie van onze website.

Meer details

 
Meer info

Type lamp: LED
Vorm: G125
Voet: E27
Breedte: 60 mm
Lengte: 114 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 6W
Kleurtemperatuur: 2700 K
Intensiteit: 700 Lm
Dimbare: Oui

Onze dimbare rechte gloeilampen werken met alle DIMMERS (TRIA of IGBT), terwijl voor gebogen gloeilampen het IGBT dimmen sterk aanbevolen is.

Bij de keuze van de dimmer moet niet alleen rekening worden gehouden met het maximale vermogen van de lamp, maar ook met het minimale vermogen, want als het gekozen vermogen lager is dan het op het etiket aangegeven minimale vermogen, kan de lamp "flikkeren" en/of beschadigd raken.

 
productinformatie downloaden
Instellen van de lichtopbrengstDimbaar
BasisE27
Diameter60 Ø
Type lampLED
Kleurtemperatuur2700°K
Volt220V, 240V
Watt6W
Energie klasseA++
ModelDrop
Balken opening360°
Lichtopbrengst700 Lm
Handleiding downloaden

4 andere producten in dezelfde categorie:

Menu