https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BCABLO

Cablò Kit, houder van gerecycled plastic om lampenkap te maken

Nieuw product

Op voorraad

6,40 €

- +

Ontworpen door Fabrizio Alessio, een ontwerper uit Turijn, is Cablò een houder van gerecycled plastic die op een eenvoudige en betaalbare manier een revolutie in hanglampen teweegbrengt, door de houder in een lampenkap te veranderen zonder dat je een op maat gemaakte fitting nodig hebt.

Cablò gebruiken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Open de twee kunststof delen en steek vervolgens een mooi snoer van 2x0,75 of 3x0,75 van Creative-Cables (met een lengte van ten minste 50 cm) in de daarvoor bestemde sleuven. Dankzij de snoerklem die in het oogje is ingebouwd, kunt u de houder aan elk snoer bevestigen, net boven de fitting.

Kies je Cablò houder, die in een zwarte of meerkleurige uitvoering en met lichte sporen van zijn vorige leven wordt geleverd. Gebruik het om een volledig aanpasbare lamp te creëren. Hoe? Door de kabels er in verschillende combinaties in te steken en zo een diversiteit aan vormen en snoeren te krijgen. En als je je verveelt, kun je Cablò zo vaak verwisselen als je wilt, om hem aan elke kamer (of elke stemming!) aan te passen. Voor een vriendelijke en leuke lampenkap, zowel voor jou als voor het milieu.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties Cablò kit:

 • Materiaal: gerecycled plastic
 • Diameter: 10 cm

Let op: snoer voor ophanging niet inbegrepen - snoer niet inbegrepen. Cablò is ontworpen om te worden gecombineerd met originele Creative-Cables stoffen snoeren met ronde doorsnede (vanaf 0,75 mm) en een lengte van ten minste 50 cm.

 
productinformatie downloaden
MateriaalThermoplastisch
Handleiding downloaden

Toebehoren

28 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu