https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables B-KTCHLEULXR-1

Taché Elegant, tafellamp compleet met textielkabel, schakelaar en twee-polige stekker

Nieuw product

Op voorraad

64,90 €

- +

Creatief, modern en geniaal: dit is de tafellamp die is ontstaan uit de ontmoeting tussen Taché, de originele lamphouder van ontwerper Fabrizio Alessio, en onze kant-en-klare bekabeling Snakebis. Taché laat zich inspireren door een van de meest geliefde objecten in de designwereld: de paperclip, gepatenteerd door William Middlebrook in 1899, waarvan deze lamp de eenvoud en elegantie reproduceert.

Net als de paperclip, kan de superlichte structuur van Taché de bol van elke G125-lichtbron vastnieten, waardoor die opgeschort en in het zicht blijft.
Taché bestaat uit twee gespiegelde armen met een aluminium draadframe voorzien van een stoffen bekleding en twee elegante Made in Italy houten voeten. Naast zijn decoratieve functie beschermt de bekleding het oppervlak van de lichtbron.

De Elegant lijn van Taché is voorzien van een gekartelde aluminium E27-lamphouder en wordt aangevuld met onze SnakeBis, de kant-en-klare kabelboom met textieldraad, lamp, stekker en schakelaar.
Een moderne, veelzijdige en zeer praktische tafellamp, ideaal voor het inrichten van een bureau, een nachtkastje of je leeshoek.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Taché, de lampfitting met Snake Bis:
Taché-arm met gecoate aluminiumdraad:
Diameter: 0,6mm
Lengte: 87mm
Hoogte: 240mm
Beukenhouten voeten:
Diameter: 15mm
Lengte: 90mm
Gat: 7,5mm
Bijpassende Taché-bekleding - Snake Bis-kabel:
RM27 Poeder - RM27
RT41 3D-Sterren - RT41
RM04 Zwart - ERM66
E27 fitting van gekarteld aluminium: 48 x 70 mm
Enkelpolige schakelaar in torpedovorm: 80 x 18 mm
Kleur van de stekker en de schakelaar: transparant

Lichtbron voor Poeder-afwerking [BB-P04]: LED, porselein effect, G125, 7W, 640 Lm, 2700K, E27, E, breedte 125mm, hoogte 178mm, dimbaar
Lichtbron voor andere afwerkingen [DL700179]: LED, G125, 5W, 150 Lm, 2000K, E27, B, breedte 125mm, hoogte 175mm, dimbaar

 
productinformatie downloaden
MoodModern
Type productTafellamp
MateriaalAluminium
BasisE27
LichtbronJa, Geen
Dimbaarja
LampenkapZonder lampenkap
Type lampMat
SmartGeen
Lichtbereik360°
Kleurtemperatuur2700°K
Lichtopbrengst640 Lm
Aantal lichtpunten1
Handleiding downloaden

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu