https://www.creative-cables.nl/16_bebulbs BB-S03

LED Linear Helder S14d Gloeilamp - lengte 1000 mm 9W 760Lm 2700K Dimbaar - S03

BB-S03

Nieuw product

Op voorraad

102,30 €

- +

Simpel en charmant: deze lineaire LED-lamp van helder glas is 50 cm lang en zorgt voor een warme, gelijkmatige verlichting die elke hoek van de kamer bereikt.

Kenmerken LED lamp:

Deze lineaire S14d heldere lamp is 100 cm lang en wordt geleverd met een centrale fitting. De perfecte verlichtingsoplossing voor elke ruimte, vooral in combinatie met de esse14 lamphouder. Deze buisvormige lamp is dimbaar, waardoor de intensiteit van de lichtbundel eenvoudig is aan te passen, en dankzij de 760Lm en warme kleurtemperatuur (2700K) verlichten ze de ruimte op een uitnodigende maar effectieve manier.

In welke afwerking is deze 100 cm lange lineaire S14d LED-lamp verkrijgbaar?

Dankzij de heldere afwerking en de hoge kleurweergave-index (CRI), die gelijk is aan 90, garandeert deze lamp een helder en scherp zicht op je omgeving.

Waar deze lampen te installeren

Deze lineaire LED-lampen zien er geweldig uit, zowel afzonderlijk (boven een spiegel of een schilderij) als als onderdeel van leuke composities die persoonlijkheid aan elke kamer geven. /p>

Is deze lamp energiezuinig?

Deze LED-lamp verbruikt slechts 9 watt aan energie en is daarmee de ideale keuze voor wie wil besparen op energiekosten. De lamp gaat ook meer dan 15.000 gebruiksuren mee, waardoor de noodzaak voor frequente vervanging wordt verminderd.

Om een LED-lamp goed te kunnen dimmen is een specifieke dimmer of de nieuwste generatie universele dimmers vereist.br />Op onze website vindt u een selectie van inline- en wanddimmers.

Meer details

 
Meer info

Type lamp: LED
Vorm: lineair
Fitting: S14d
Diameter: 30 mm
Lengte: 1000 mm
Spanning: 220/240 V
Watt: 9 W
Energieklasse: G
Lichtkleur: 2700 K
Lumen: 760 lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare lampen met rechte gloeidraad zijn compatibel met alle IGBT-DIMMERS..

Voor de keuze van de dimmer: naast het maximale vermogen van de gebruiker moet ook rekening worden gehouden met het minimale vermogen, want wanneer het geregelde vermogen lager is dan het minimale vermogen, kan de gebruiker "knipperen" en/ of beschadigd raken.

Handleiding downloaden

10 andere producten in dezelfde categorie:

Menu