https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BRLCAT3

Ovale houten aansluitkap met een gat in het midden en 2 zijgaten voor prikkabels voor lichtsnoer en Filé-systeem. Made in Italy

Nieuw product

Op voorraad

29,70 €

- +

Filé is het Creative-Cables systeem dat ontworpen is voor prikkabels aan de wand of aan het -plafond. Hiermee maakt u een mooi lichtsnoer.

Deze ovale houten aansluitkap met een gat in het midden en dubbele zijuitgang kan gebruikt worden om lichtgevende wand- of plafondcomposities te creëren. Dankzij het gat in het midden kun je een wandlamp of een enkel lichtpunt aan je installatie toevoegen, en deze naar wens aanvullen met een sfeervolle lichtbron of een lampenkap.
Combineer hem met de andere producten van het Filé-systeem (kabelklem, fitting en aansluiting) en creëer unieke oplossingen om je ruimtes te verlichten!

Elk component is Made in Italy en gemaakt van populierenhout. Hout, in zijn natuurlijke vorm, kan worden gelakt of geïmpregneerd om aan te sluiten bij je creatieve projecten.<br/ > Kies de afwerking die het beste bij je past: met de zwart en witte verf kun je een minimalistische look creëren, terwijl de natuurlijke uitvoering ideaal is voor een meer Scandinavische uitstraling.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Houten aansluitkap met een gat in het midden voor al onze platte prikkabels of voor slinger H05RNH2-F: <br/ > Afmetingen: H 40 mm, B 110 mm, D 80 mm.<br/ > Bovenste gat: 5 m..
Gat in het midden: 10 mm
Pluggen met schroeven voor plafondbevestiging Ø 5 m..<br/ > Kabelklem<br/ > Asafstand tussen de bevestigingsgaten 45mm.

 
productinformatie downloaden
Type productPlafondkap
Aantal gaten1
Aantal laterale gaten2
VormOvaal
Afmeting110 mm
RuimteInterieur
SchakelaarGeen
MateriaalHout
LampenkapZonder lampenkap
SmartGeen
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu