https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BRLCAT3

Ovale houten aansluitkap met een gat in het midden en 2 zijgaten voor prikkabels voor lichtsnoer en Filé-systeem. Made in Italy

Nieuw product

2 Artikelen
Op voorraad

28,80 €

- +

Filé is het Creative-Cables systeem dat ontworpen is voor prikkabels aan de wand of aan het -plafond. Hiermee maakt u een mooi lichtsnoer.

Deze ovale houten aansluitkap met een gat in het midden en dubbele zijuitgang kan gebruikt worden om lichtgevende wand- of plafondcomposities te creëren. Dankzij het gat in het midden kun je een wandlamp of een enkel lichtpunt aan je installatie toevoegen, en deze naar wens aanvullen met een sfeervolle lichtbron of een lampenkap.
Combineer hem met de andere producten van het Filé-systeem (kabelklem, fitting en aansluiting) en creëer unieke oplossingen om je ruimtes te verlichten!

Elk component is Made in Italy en gemaakt van populierenhout. Hout, in zijn natuurlijke vorm, kan worden gelakt of geïmpregneerd om aan te sluiten bij je creatieve projecten.<br/ > Kies de afwerking die het beste bij je past: met de zwart en witte verf kun je een minimalistische look creëren, terwijl de natuurlijke uitvoering ideaal is voor een meer Scandinavische uitstraling.

Meer details

 
Meer info

Houten aansluitkap met een gat in het midden voor al onze platte prikkabels of voor slinger H05RNH2-F: <br/ > Afmetingen: H 40 mm, B 110 mm, D 80 mm.<br/ > Bovenste gat: 5 m..
Gat in het midden: 10 mm
Pluggen met schroeven voor plafondbevestiging Ø 5 m..<br/ > Kabelklem<br/ > Asafstand tussen de bevestigingsgaten 45mm.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu