https://www.creative-cables.nl/9_segula SEG50173

S14d LED-lamp Art-Line slak 8W dimbaar 2200K - voor Syntax

SEG50173

Nieuw product

37,00 €

- +

Het flexibele filament van de Art-lijn, omgeven door een transparante beschermhoes, vormt de vorm van een slak. Dankzij hun filigraan, sobere structuur en het ontbreken van een klassieke glazen lamp zijn de lampen in de Art-lijn perfect voor lichtcomposities waarbij de focus op licht ligt!
Dankzij de S14d-fitting aan de zijkant is deze LED perfect voor originele wand- of plafondverlichting met de Syntax® lamphouder.
Gebruik gewoon een dimmer om de helderheid te variëren.

Waarschuwing: voor het dimmen van LED-lampen raden we ten zeerste aan om de nieuwste generatie universele dimmers te gebruiken, die beschikbaar zijn op onze website als muur- of inline-opties.

Meer details

 
Meer info

Lamptechnologie: LED
Type fitting: S14d
Diameter: 165 mm
Hoogte: 250 mm
Volt: 220/240
Watt: 8W
Energieklasse: A
Kleurtemperatuur: 2200 K.
Lumen: 350 lm
Dimbaar: ja

Lichtbronnen met rechte gloeidraad zijn compatibel met alle dimmers (TRIA of IGBT). Een IGBT-dimmer wordt sterk aanbevolen voor lichtbronen met gebogen gloeidraad.

Bij het kiezen van een dimmer moet rekening worden gehouden met het volgende: naast het maximale vermogen van de lamp moet ook rekening worden gehouden met het minimale vermogen. Als het minimumvermogen te laag is, kan dit leiden tot flikkering of een defect in de lamp

 
productinformatie downloaden
Instellen van de lichtopbrengstDimbaar
BasisS14d
Type lampLED
Kleurtemperatuur2200°K
Volt220V, 240V
Watt8W
Energie klasseA
ModelAndere modellen
Balken opening360°
Lichtopbrengst350 Lm
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu