https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPAN02-NAT

Moorea raffia lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

65,20 €

- +

De compacte en met de hand gemaakte Moorea raffia lampenkap is het milieuvriendelijke meubelaccessoire dat onmiddellijk vreugde brengt. Elk stuk is met liefde handgemaakt van de bladeren van de Raphia palm, een 100% biologisch afbreekbare en composteerbare keuze. De vorm is de essentie van strak design en materiaalauthenticiteit.

Maar de Moorea lampenkap is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook erg praktisch. Als wand- of plafondlamp is hij perfect voor die hoekjes die een warm, uitnodigend licht nodig hebben. De subtiele textuur en natuurlijke kleuren passen gemakkelijk bij elke interieurstijl en brengen discrete verfijning in elke ruimte. Ideaal voor wie op zoek is naar een vleugje exotisme met veelzijdigheid, en voor wie een stukje natuur in het stadscentrum wil brengen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 35 cm
Hoogte: 10 cm

Materiaal: Raphia palmbladeren - 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar; metalen achterkant

Fitting: E27

Om de natuurlijke schoonheid van het product te behouden, raden we aan om voorzichtig af te stoffen en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

Ontdek de andere lampenkappen in de collectie: de Honolulu lampenkap met franjes en de Tahiti lampenkap, 54 cm in diameter en de lampen die we met deze lampenkap hebben gemaakt: de hanglamp en de muurlamp.

Let op: elke lampenkap is handgeweven en kan unieke imperfecties hebben die de handgemaakte aard benadrukken..

 
productinformatie downloaden
MateriaalNatuurlijk raffia
BasisE27
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu