https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPAN03-NAT

Tahiti raffia lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

92,20 €

- +

Geen gewone lampenkap, onze raffia Tahiti. Met zijn diameter van 54 cm valt hij graag op en voegt hij een exotisch tintje toe aan elke kamer. Als symbool van natuurlijke elegantie en toewijding aan de planeet, is de raffia waaruit hij bestaat rechtstreeks afkomstig van de grootste bladeren van de Raphia-palm en is hij milieuvriendelijk, 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

Deze lampenkap speelt met licht en creëert een speciale sfeer en knusse uitstraling die doet denken aan tropische paradijzen. De lampenkap Tahiti is veel meer dan een aanvulling voor een wand- of hanglamp: het is een stijlstatement dat bij elk decor past. Met zijn organische ziel en tijdloze ontwerp voegt hij een uniek karakter toe aan elke ruimte.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 54 cm
Hoogte: 12 cm

Materiaal: Raphia palmbladeren - 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar; metalen achterkant

Fitting: E27

Om de natuurlijke schoonheid van het product te behouden, raden we aan om voorzichtig af te stoffen en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

Ontdek de andere lampenkappen in de collectie: de Honolulu lampenkap met franjes en de Moorea lampenkap, 35 cm in diameter en de lamp die we met deze lampenkap hebben gemaakt.

Let op: elke lampenkap is handgeweven en kan unieke imperfecties hebben die de handgemaakte aard benadrukken.

 
productinformatie downloaden
MateriaalNatuurlijk raffia
BasisE27
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu