https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPAM09

Harbour lampenkap in geëmailleerd metaal met E27 fitting, 38 cm diameter

Nieuw product

Op voorraad

39,00 €

- +

Deze Harbour lampenkap van geëmailleerd metaal met E27 fitting is de perfecte oplossing om zowel binnen- als buitenruimtes te verlichten. De ruime openingen rond de lamphouder en de diameter van 38 cm bieden een bredere lichtverspreiding voor een opvallende visuele impact. De geëmailleerde afwerking zorgt voor een gemakkelijk te reinigen, weerbestendig oppervlak.

Het eigentijdse ontwerp maakt van deze lampenkap een veelzijdig product dat gemakkelijk past bij verschillende decors en inrichtingen. Wat deze verlichtingsaccessoire ideaal maakt voor keukens, woonkamers en tuinen is de unieke combinatie van functionaliteit en stijl.

Weet u niet welke lamp u moet kiezen? Wij stellen voor deze lampenkap te combineren met onze LED lampen met rechte of gebogen gloeidraad voor een complete vintage look.

Let op: lamp en lamphouder NIET inbegrepen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Harbour E27 lampenkap in geëmailleerd metaal. Technische specificaties:

Materiaal: gelakt metaal.
Fitting: E27.
Breedte: 380 mm.
Hoogte: 200 mm.
Gatdiameter: 40 mm.

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalMetaal
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu