https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BEKMC

Cloche Mini XS keramische lampenkap - Made in Italy

Nieuw product

Op voorraad

86,80 €

- +

Creëer elegante lampen hangend aan één of meerdere druppels met de lampenkap Campana XS.
Door zijn kleine afmetingen is deze lampenkap, geheel vervaardigd en gedecoreerd in Italië, het perfecte accessoire voor het creëren van elegante en originele lampen en kroonluchters.
Verlicht een aanrecht door meerdere kappen van dezelfde afmeting te combineren of creëer originele ophangingen op tafels en in frisdrankenstandaards door Campana XS te combineren met zijn grotere zusters van de grotere afmetingen.

De Cloche hangt eenvoudig: bevestig een met stof bekleed snoer aan de lus aan het uiteinde en steek er een in om de designlamp die je voor jouw hanglamp hebt gekozen op te schroeven.

Elke afwerking van deze lampenkap is ontworpen om je in staat te stellen de juiste sfeer te creëren in de kamers die je inricht: kies glanzend wit voor een strak en elegant effect of krijtbordeffect om jouw lamp een originele toets te geven, of kies voor de meest originele lakken, zoals roest en cement, om de perfecte hanglamp te creëren voor een omgeving in industriële stijl.

OPGELET! Lamp en fitting NIET inbegrepen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Keramische klokvormige kap XS - technische gegevens:

Materiaal: gelakt keramiek
Diamentro: 130 mm
Hoogte: 190 mm
Gewicht: 1 kg

OPGELET! Niet geschikt voor lampen met een diameter groter dan 95mm.

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalKeramisch
Handleiding downloaden

Toebehoren

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu