https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables B-PDSCLF-2

Ophanging gemaakt in Italië met textiel kabel en siliconen afwerking

Nieuw product

Op voorraad

14,91 €

21,30 €

-30%

- +

Een kleurrijke hanglamp, gemaakt van duurzame materialen en voor een slimme prijs die gewaardeerd zal worden door alle liefhebbers van popstijl!

De gekleurde siliconenafwerkingen en het bijpassende textielsnoer die we voor u hebben uitgekozen, maken van deze plafondlamp de ideale oplossing om uw kamers een vleugje kleur te geven en plezier te beleven aan het spelen met tinten en schaduwen: kies de helderste kleuren om meer licht in de kamer te brengen, of kies voor pastelkleuren als u een meer ingetogen resultaat wenst.
Deze ophanging is perfect om persoonlijkheid te geven aan een keuken, kleur te geven aan een eetkamer of een slaapkamer te verlichten.

De kroonluchter is klaar om door vakkundige handen te worden geïnstalleerd en kan compleet met lamp worden gekocht: wij hebben de A60 Drop LED lamp met gebogen spiraal gloeidraad voor u uitgekozen, maar u kunt ook in ons assortiment design LED lampen snuffelen om de lamp te vinden die het beste bij uw stijl past.

Alle Creative-Cables armaturen worden ontworpen, geëngineerd en geassembleerd in Italië en worden getest en CE gecertificeerd volgens de strengste voorschriften door onafhankelijke laboratoria: nog een reden om voor Creative-Cables kwaliteit te kiezen.

OPGELET: Sommige van de getoonde afbeeldingen zijn voorbeelden van meervoudige druppelconfiguraties die kunnen worden gecreëerd door meer dan één hanger te kopen. Het te koop aangeboden voorwerp is een hanglamp met EEN druppel!

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Ophanging bestaande uit:
120 cm 2x0,75 kabel in de gekozen kleur
1 siliconenrozet in de gekozen afwerking
1 E27 gladde fitting
1 E27 siliconen fitting in de gekozen afwerking

Gemaakt in Italië

Gloeilamp [BB-E05]: LED, transparant, G125, 4W, 470 Lm, 2700K, E27, E, breedte 125mm, hoogte 178mm

 
productinformatie downloaden
MoodColorful, Modern
Type productHanglamp
MateriaalSilicone
BasisE27
LichtbronJa, Geen
Dimbaarja
LampenkapZonder lampenkap
Type lampMat
SmartGeen
Lichtbereik360°
Kleurtemperatuur2700°K
Lichtopbrengst470 Lm
Aantal lichtpunten1
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu