https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables B-PDMCLF-8

Hanglamp vervaardigd in Italië met textiel kabel, UFO Pemberly Pond lampenkap en metalen afwerking

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad.

66,70 €

Houdt u ervan om uw ruimtes te decoreren met artistieke elementen? Houdt u van pop-tinten en gruizige kleurenmixen? Hou je van motiverende zinnen en goede citaten? Dan hebben wij de perfecte lamp voor u!

Deze lamp is gemaakt met UFO's, onze lijn vanpopuliergeïllustreerde houten kappen met een diameter van 33 cm, versierd aan beide zijden en dan dubbelzijdig: u kunt beslissen welke kant u het op uw lamp zet en van gedachten veranderen zo vaak als u wilt!
Pemberley Pond is de naam van het illustratorduo dat de omslag ontwierp van een van de populairste kinderboeken van de afgelopen jaren: "Goodnight Stories for Rebellious Girls". Dankzij hun karakteristieke kalligrafische stijl zijn 8 citaten, geïnspireerd door de vreugde van het lezen, UFO lampenkappen geworden. De citaten variëren van Jane Austen tot Holbrook Jackson, Fernando Pessoa en Frederick Douglass: er is voor elk wat wils!

Voeg een pop touch toe aan uw keuken of gebruik het om uw kinderkamer te versieren en laat uw fantasie de vrije loop met de kleurrijke plafondlamp!

De kroonluchter is klaar om door vakkundige handen te worden geïnstalleerd en is te koop compleet met lamp: wij hebben voor u een 60 Half Sphere Silver Drop LED lamp gekozen, maar u kunt ook ons assortiment designer LED lampen bekijken om de lamp te vinden die het beste bij uw wensen past.

Alle Creative-Cables armaturen worden ontworpen, geëngineerd en geassembleerd in Italië en worden getest en CE gecertificeerd volgens de strengste voorschriften door onafhankelijke laboratoria: nog een reden om voor Creative-Cables kwaliteit te kiezen.

OPGELET: Sommige van de getoonde afbeeldingen zijn voorbeelden van meervoudige druppelconfiguraties die kunnen worden gecreëerd door meer dan één hanger te kopen. Het te koop aangeboden voorwerp is een hanglamp met EEN druppel!

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Hanglamp bestaande uit:
200 cm kabel 3x0,75 in de gekozen kleur
1 metalen roos in de gekozen afwerking
1 E27 dubbele ring metalen lamphouder voor lampenkap
1 tweezijdige populierenhouten lampenkap UFO Pemberly Pond in de gekozen afwerking ø 330 mm H 5 mm

Gemaakt in Italië

Gloeilamp [DL700200]: LED, A60, 7W, 806 Lm, 2700K, E27, A, breedte 60 mm, hoogte 106 mm, dimbaar

 
productinformatie downloaden
MoodColorful, Modern
Type productHanglamp
MateriaalHout
BasisE27
LichtbronJa, Geen
Dimbaarja
LampenkapMet lampenkap
Type lampMat
SmartGeen
Lichtbereik180°
Kleurtemperatuur2700°K
Lichtopbrengst806 Lm
Aantal lichtpunten1
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu