https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKRM83FCSW

Mini metalen cilindervormige plafondkap met schakelaar

Nieuw product

Op voorraad

6,10 €

- +

De twee meest irritante dingen in de wereld? Een steentje in je schoen en geen lamp op je nachtkastje. De eerste situatie is misschien onvermijdelijk, maar voor de tweede hebben wij de perfecte oplossing: de mini plafondkap met schakelaar. U hoeft geen muren af te breken of uw elektriciteitsnet te vernieuwen, u hoeft hem alleen maar aan een bestaande aansluitpunt in uw huis te installeren en met een eenvoudige aan/uit schakelaar te bedienen.

Wat deze mini plafondkap echt uniek maakt, is de ingebouwde schakelaar, die u kunt plaatsen waar u maar wilt: onderaan, bovenaan of aan de zijkant. Hij is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en zal u verleiden door zijn eenvoudige en smaakvolle verschijning; u kunt er een echt decoratief element van maken door hem te combineren met een uitbreiding naar keuze: een Flex-arm, een verstelbaar scharnier, een L-uitbreiding of een eenvoudige lamphouder.

Om uw creatie af te maken, kunt u de E27-lamp van uw voorkeur kiezen: van standaard lichtbronnen tot sierlampen met ongewone vormen en kleuren. Waar wacht u nog op? Personaliseer uw lamp in perfecte Creative-Cables stijl!

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties metalen plafondkap kit:
Diameter: 83 mm
Hoogte: 25 mm
diameter gat: 10 mm
Materiaal: metaal
Plafondbevestiging

Eenpolige schakelaar 0/I
Kleur schakelaar: zwart

Let op: accessoires om de plafondkap aan te sluiten op het elektriciteitsnet ZIJN NIET INBEGREPEN in de kit, maar kunnen apart worden aangeschaft.

 
productinformatie downloaden
Type productPlafondkap
Aantal gaten1
Aantal laterale gaten-
VormRond
Afmeting83 mm
RuimteInterieur
SchakelaarJa
MateriaalMetaal
LampenkapZonder lampenkap
SmartGeen
Handleiding downloaden

Toebehoren

24 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu