https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKRM83FCSW

Mini metalen cilindervormige plafondkap met schakelaar

Nieuw product

Op voorraad 1-3 werkdagen

6,10 €

- +

De twee meest irritante dingen in de wereld? Een steentje in je schoen en geen lamp op je nachtkastje. De eerste situatie is misschien onvermijdelijk, maar voor de tweede hebben wij de perfecte oplossing: de mini plafondkap met schakelaar. U hoeft geen muren af te breken of uw elektriciteitsnet te vernieuwen, u hoeft hem alleen maar aan een bestaande aansluitpunt in uw huis te installeren en met een eenvoudige aan/uit schakelaar te bedienen.

Wat deze mini plafondkap echt uniek maakt, is de ingebouwde schakelaar, die u kunt plaatsen waar u maar wilt: onderaan, bovenaan of aan de zijkant. Hij is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en zal u verleiden door zijn eenvoudige en smaakvolle verschijning; u kunt er een echt decoratief element van maken door hem te combineren met een uitbreiding naar keuze: een Flex-arm, een verstelbaar scharnier, een L-uitbreiding of een eenvoudige lamphouder.

Om uw creatie af te maken, kunt u de E27-lamp van uw voorkeur kiezen: van standaard lichtbronnen tot sierlampen met ongewone vormen en kleuren. Waar wacht u nog op? Personaliseer uw lamp in perfecte Creative-Cables stijl!

Meer details

 
Meer info

Technische specificaties metalen plafondkap kit:
Diameter: 83 mm
Hoogte: 25 mm
diameter gat: 10 mm
Materiaal: metaal
Plafondbevestiging

Eenpolige schakelaar 0/I
Kleur schakelaar: zwart

Let op: accessoires om de plafondkap aan te sluiten op het elektriciteitsnet ZIJN NIET INBEGREPEN in de kit, maar kunnen apart worden aangeschaft.

Handleiding downloaden

Toebehoren

28 andere producten in dezelfde categorie:

Menu