Over ons

www.creative-cables.nl is de officiele Nederlandse online winkel van het merk Creative Cables en is een intiatief van BlueNow gevestigd in Groningen.

Het merk Creative Cables is een keten van 19 online winkels in Europa die zich met name richt op de verkoop van design verlichtingsonderdelen uit Italië. Na een voorzichtig jaar in 2014 is de keten in 2015 uitgegroeid tot marktleider op het gebied van textielkabels. Een deel van onze producten worden met veel passie en liefde (hand)gemaakt in Turijn. Een ander deel vd producten kopen wij in bij gerenommeerde door ons geselecteerde leveranciers.

Creative Cables van BlueNow

Alles draait om creativiteit! Kies uit ruim 100 soorten textielkabel en vele soorten fittingen om uw huis op te vrolijken, wie heeft gezegd dat kabels saai moeten zijn?

Contactinformatie (geen bezoekadres):

BlueNow

G. Sterringastraat 16

Groningen

KvK nr: 28107139

BTW nr.: NL1080.42.406.B.02

E-mail: info.nl@creative-cables.com

Tel.: +31 850 655 717

 

BlueNow en Creative Cables NL

BlueNow werkt zeer intensief samen met het Italiaanse bedrijf Creative Cables, een bedrijf gespecialiseerd in de productie van textiel kabels en verkoop van licht accessoires. Ons gezamenlijk doel is de Europese markt te voorzien van gekleurde kabels en unieke verlichtingsproducten.

Alle producten worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen en komen overeen met Europese veiligheidseisen.

Italiaanse kwaliteit, Italiaanse werkomgeving (veel Espresso), hoge sociale standaarden met.... een snufje Italiaans gevoel voor stijl. Creative Cables werkt elke dag aan nieuwe kleuren en patronen. Daarnaast werken we aan nieuwe textielvormen om waanzinnige effecten te krijgen.

Hieronder een aantal foto's van het productieproces:

creative-cables production plant1

 

creative-cables production plant2