Garantie en klachten

Onze garanties

Hoe gaan wij om met garanties voor kopers?

Je krijg van ons als koper altijd 45 dagen de tijd om een product te beoordelen en binnen die periode terug te sturen.

Koper kan dus zonder opgave van redenen gekochte producten terugsturen zonder dat we moeilijk doen.

Wij vergoeden het aankoopbedrag minus de verzendkosten en storten dit binnen 14 dagen (als we de goederen retour hebben ontvangen) terug op kopers rekening.

Verzendkosten voor het retourneren vergoeden we niet. Een uitzondering op de afkoelingsperiode zijn speciaal bestelde of op verzoek op maat gemaakte producten. Enkele voorbeelden daarvan zijn: in opdracht gemonteerde fittingen en onze op maat geknipte textielkabels.

En de garantie op LED's?

Wij geven in de basis garantie op het goed werken van LED lampen bij aankomst. Echter, LED lampen zijn kwetsbaar en hebben ook altijd een aangegeven levensduur (opgegeven door de fabrikant). Wij geven zelf geen garantie op de levensduur van de lamp maar zullen de fabrikant erop aanspreken wanneer dat nodig is. De meeste LED lampen hebben een garantie van 1 jaar.

Kan ik een textielkabel omruilen als deze niet aan mijn wensen voldoet?

In essentie knippen wij textielkabels op lengte voor kopers en dus valt het onder maatwerk. Maar wij willen ook geen ontevreden kopers en dus kun je altijd vragen of we willen omruilen, dat kun je doen via info.nl@creative-cables.com

Bij twijfel over de kleur of het patroon is het beter om eerst een sample aan te vragen Een uitzondering op bovenstaande regels is een beschadigde kabel. Kun je via een foto eenvoudig aantonen dat de textielkabel beschadigd is dan doen we niet moeilijk.

Foto’s versus echte kleuren

Ondanks dat we werken met professionele fotografen kan het voorkomen dat de kleuren in het echt afwijken van wat u ziet op de site. Dit kunnen wij niet voorkomen en wij adviseren u samples aan te vragen als u grotere orders plaatst.

Garantie

Elk door ons geleverde artikel voldoet een de Europese eis m.b.t. deugdelijkheid, bruikbaarheid en CE certificering. Wij spreken onze leveranciers regelmatig aan op het voldoen aan de Europese eisen (mocht het product van buiten de EU komen). Garantie uitzonderingen Soms vervalt het recht op garantie:

  • Als er veranderingen in of aan het artikel of apparaat zijn aangebracht door derden; - Gebreken ontstaan door onoordeelkundig gebruik;
  • Beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid; - Breuk of schades welke niet onmiddellijk na aankomst pakket gemeld zijn;
  • Bij onvoorziene omstandigheden (zoals blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen et cetera);
  • Als u in gebreke blijft en niet aan uw verplichtingen voldoet.

Wij kunnen nooit verantwoordelijk worden gehouden of aansprakelijk worden gesteld voor schade, direct of indirect, aan personen of objecten welke voortkomt uit installatie of gebruik van de producten die wij leveren.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info.nl@creative-cables.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil uiteindelijke aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Ons uitgangspunt is 0% klachten en 0% geschillen, hier werken wij hard aan.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Recent bekeken

Geen producten

Menu