Veilig betalen en verzenden

Verzenden

TNT

Voorraad

Onze voorraad standen zijn een combinatie van de voorraad in Groningen en die van het centrale magazijn in Turijn (Creative Cables levert in 22 landen). Wij hebben een kleinere voorraad in Groningen maar bijna alles is direct beschikbaar vanuit Turijn. Echter, dit kost wel wat tijd. Wij bezorgen de producten tussen de 4 tot 8 werkdagen bij u thuis.

Verzendkosten

Binnen Nederland verzenden wij voor een standaard tarief van EUR 3,90 incl. BTW. Naar België zijn de verzendkosten EUR 8,00 incl. BTW. Voor wederverkopers hanteren wij een aangepaste prijs. De actuele verzendkosten staan altijd in het winkelmandje.

Track en trace

Een track & trace code volgt pas na het inpakken aan het einde van de levertijd. Deze zal tussen de 4-8 werkdagen verzonden worden. U kunt op onze track&trace portaal uw zending volgen.

Vervoerder

Wij verzenden onze producten standaard met PostNL.

Lever-en verwerkingstijd

Onze lever- en verwerkingstijd is 4 tot 8 werkdagen.

Levertijd maatwerk producten

Sommige producten zijn volledig maatwerk. Deze producten hebben een maximale netto productietijd van 15 dagen. De maximale levertijd is 21 dagen. Op de productpagina melden we duidelijk of het een maatwerk product betreft.

Betaalmethoden

pagamento.jpgAlle betalingen worden gedaan aan BlueNow te Groningen. BlueNow is de exclusieve merkvertegenwoordiger van Creative-Cables in Nederland.

Onze site is beveilig met een SSL certificaat.

De betalingen lopen via onze payment provider Sisow. Sisow is vergunninghouder DNB en het bedrijf is CPSP gecertificeerd. Al uw betalingen worden realtime verwerkt en zijn volstrekt veilig d.m.v. SSL.
We accepteren de volgende betaalmethoden:

iDeal

We ondersteunen iDeal zowel op het web als mobiel.

PayPal

We ondersteunen betalingen via PayPal op het web en mobiel.

MrCash

Voor onze Belgische klanten ondersteunen we MrCash.

Bankoverschrijving

U kunt uw bestalingen ook doen d.m.v. een bankoverschrijving. U kunt daarvoor de onderstaande gegevens gebruiken:
BlueNow
IBAN: NL70 RABO 0335 6991 11
BIC: RABONL2U


Recent bekeken

Geen producten

Menu