TIP: Vergeet niet het wettelijke verplichte herroepingsformulier mee te zenden en de retourzending te voorzien van uw ORDERNUMMER.

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info.nl@creative-cables.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

I.v.m. het koopcontract wat u heeft afgesloten bij het accepteren van de bestelling dienen wij u volgens de wet een herroepingsformulier aan te bieden.

Als er iets niet in orde is met uw zending neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via info.nl@creative-cables.com of via het telefoonnummer wat op de site staat.

Onze Algemene Voorwaarden op http://www.creative-cables.nl/content/10-algemene-voorwaarden geven u nog meer duidelijkheid over ons retourbeleid.

Retouradres

Het retouradres is:

BlueNow

Oostendeweg 36

9723 HH Groningen

Textielkabels

Textielkabels knippen wij meestal op maat van een grote rol en deze kunnen dus niet zomaar teruggestuurd worden. Echter, wij streven naar 100% klanttevredenheid en het beste is om altijd eerst contact met ons op te nemen via info.nl@creative-cables.com

Als u niet tevreden bent over de kwaliteit laat het ons dan ook z.s.m. weten

Kosten terugsturen

Mocht u een beschadigd product hebben ontvangen dan vergoeden wij de kosten voor het terugsturen. Als er sprake is van terugsturen zonder defect dan zijn de kosten voor de Koper. Wij beoordelen dit o.a. door een door u opgestuurde foto te beoordelen.

Bevestiging

Wij stellen Koper per email op de hoogte van het verwerken van de refund.

Retouradres

Het retouradres is:

BlueNow

Oostendeweg 36

9723 HH Groningen