TIP: Vergeet niet het wettelijke verplichte herroepingsformulier mee te zenden en de retourzending te voorzien van uw ORDERNUMMER.

RETOURNEREN

De regels

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info.nl@creative-cables.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

I.v.m. het koopcontract wat u heeft afgesloten bij het accepteren van de bestelling dienen wij u volgens de wet een herroepingsformulier aan te bieden.

Onze Algemene Voorwaarden op http://www.creative-cables.nl/content/10-algemene-voorwaarden geven u nog meer duidelijkheid over ons retourbeleid.

Hoe kunt u retourneren

1. Als er iets niet in orde is met uw zending neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via info.nl@creative-cables.com

2. U ontvangt dan van ons een email met een retourlink (als het via PostNL was verstuurd oor ons). Als het via DHL is gestuurd dan moet u zelf de de terugzending organiseren;

3. Met de eventuele retourlink kunt u een retoursticker maken. In de volgende situaties betalen wij de retourkosten:

- alle producten in de doos zijn niet wat u had besteld;
- 1 product is niet wat u had besteld;
- de volledige inhoud is beschadigd.

In alle andere gevallen bestaald u zelf de retourkosten zoals in de wet is bepaald.

RETOURADRES

Het retouradres is:

BlueNow

Oostendeweg 36

9723 HH Groningen

STRIJKIJZERSNOEREN

Textielkabels knippen wij meestal op maat van een grote rol en deze kunnen dus niet zomaar teruggestuurd worden. Echter, wij streven naar 100% klanttevredenheid en het beste is om altijd eerst contact met ons op te nemen via info.nl@creative-cables.com

Als u niet tevreden bent over de kwaliteit laat het ons dan ook z.s.m. weten

KOSTEN TERUGSTUREN

Mocht u een beschadigd product hebben ontvangen dan vergoeden wij de kosten voor het terugsturen. Als er sprake is van terugsturen zonder defect dan zijn de kosten voor de Koper. Wij beoordelen dit o.a. door een door u opgestuurde foto te beoordelen.

BESVESTIGING

Wij stellen Koper per email op de hoogte van het verwerken van de refund.