Dropwood houten lamp

Het lag al een tijd in de planning, het bedenken en maken van een eigen lamp. Ooit begon het met een glazen lamp van een biologische yoghurtfles maar zonder verkoopkanaal bleek dat te moeilijk. Intussen hebben we  een groot verkoopkanaal en durf ik de sprong te wagen om een houten lamp te introduceren.

Het heeft allemaal wel wat voeten in aarde gehad omdat je moet voldoen aan diverse regels. We volgen deze regels en gebruiken alleen maar CE gecertificeerde verlichtingsonderdelen uit ons eigen assortiment.

Enkele maanden geleden kwam ik via Runau Visualisaties in contact met Jaap van Lasermarks en het klikte meteen. Jaap was als engineer al langer bezig met metaal en hout en had besloten in Nietap tussen de koeien een Digitale werkplaats op te richten onder de naam Lasermarks. In een schitterende omgeving mooie producten bedenken en maken is natuurlijk fantastisch.

Na de eerste fase van allerlei zaken uitproberen kwam Jaap met een model voor een lamp op de proppen die mij goed beviel, de Dropwood was geboren!

Tja, en toen begon het :-) Dan heb je een idee en dan bedenk je wat je allemaal nog moet doen. Talloze proefmodellen en al die tijd maar tussen die koeien zitten :-)

Na maanden discussies en testen hebben we uiteindelijk de vorm bepaalt en de kwaliteit van afmontage, over de verpakking nog maar te zwijgen. Voor ons stond voorop dat we een unieke houten lamp wilden maken met goede kwaliteit materialen. O.a. door te kiezen voor het strijkijzersnoer van onszelf en andere goedgekeurde onderdelen hebben we dat weten te borgen.

Het unieke aan de lamp is dat we ook gelijk bedacht hebben hoe de verpakking hierbij moet passen. Kwaliteit staat niet alleen voorop voor de lamp maar ook bij de verpakking. Door een houten gegraveerde plaat in de doos te plaatsen slaan we twee vliegen in 1 klap:

- de verpakking krijgt meer stevigheid;
- de uitpak "experience" is een stuk mooier.

Nu de lamp klaar is kunnen we niet wachten om hem online te zetten en dat hebben we dan ook meteen maar gedaan. De Dropwood is beschikbaar in de volgende combinaties strijkijzersnoer:

RC34 - mint en melk met witte stekker en -schakelaar
RC34 - mint en melk met zwarte stekker en -schakelaar
RT14 - stracciatella met witte stekker en - schakelaar
RT14 - stracciatella met zwarte stekker en - schakelaar
RT94 - duivelsrood met witte stekker en - schakelaar
RT94 - duivelsrood met zwarte stekker en - schakelaar
RC35 - vuurrrood met witte stekker en - schakelaar
RC35 - vuurrrood met zwarte stekker en - schakelaar

Dit zijn de eerste kleuren en er volgen er meer. Andere kleur nodig? Vraag het via info.nl@creative-cables.com

Commenaren: (0)

Geef commentaar

Reageer