Het lumineuze idee van Remon den Held , Vintshop

Deze blogpost is een onderdeel van een aantal blogposts waarin we makers belichten, mensen met een passie voor verlichting en het zelf maken van verlichting. Deze week is Remond den Held van vintshop.nl aan het woord.

Welk lumineus lichtobject heb je recentelijk gerealiseerd?
Het laatste ontwerp is een oude kippenvoerbak waarvan er slecht 50 worden gemaakt.

Wie ben je en wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik ben Remon den Held en na mijn carrière als electromonteur en technisch tekenaar ben ik 11 jaar geleden gestart als freelance grafisch vormgever en werk met veel passie aan uiteenlopende opdrachten voor diverse organisaties. Ik hou van design en techniek en ik vind het erg belangrijk mezelf te ontwikkelen, te laten inspireren en te groeien. Mijn ervaringen van toen en nu vertalen zich in mijn ontwerpen. Ieder project is een idee van schets tot een product van topkwaliteit. Laat je verrassen door mijn vakmanschap en designs met een unieke sfeer en stijl.

Heb je iets speciaals met verlichting of koop je af en toe een lamp die je ophangt?
Ik heb een passie voor mooie lichtobjecten.

Welke verlichtingsonderdelen van creative-cables.nl gebruik je wel eens om een lichtobject te maken?
Fittinghouder en fittingen, strijkijzersnoer, kleine onderdelen en plafondkappen.

Aan welk briljante idee werk je nu?
Ik ben bezig met een 50 tal houten indonesische wortelhout ballen met een doorsnede van 4 a 5 cm. het idee is een lampenkap maar het kan nog alle kanten opgaan.

Website van de designer
www.vintshop.nl

Commenaren: (0)

Geef commentaar

Reageer