Hoe kies je de juiste plafondkap?

Wat is het doel van een plafondkap?

Ik denk dat de meeste mensen dit wel weten maar we leggen het voor de zekerheid toch nog een keer goed uit.
Wat ons betreft heeft een plafondkap twee functies: het goed kunnen aansluiten en ophangen, als decoratief element.
De laatste jaren komt het decoratieve element steeds meer terug. Vroeger keek niemand naar de plafondkap en was deze functioneel maar nu we meer met ons interieur bezig zijn is de looks ook belangrijk geworden.

Welke soorten en modellen plafondkappen hebben wij?

Wij bieden een hele serie plafondkappen voor plafondverlichting aan. Hiermee dekken wij 99% van alle situaties die voorkomen in uw interieur. Op dit moment hebben wij de volgende soort: enkelgaats, meergaats, met zijgaten, waterdicht IP 65 en XXL op maat geboord (Rose-One).

Enkelgaats | nu bestellen
Dit is de standaard plafondkap die je kunt gebruiken om 1 hanglamp op te hangen. We hebben dit soort plafondkappen in metaal, hout en siliconen.

Meergaats | nu bestellen
Met deze plafondkappen kun je meerder lampen ophangen. We hebben deze o.a. in metaal en op maat geboord als de Rose-One.

Met zijgaten | nu bestellen
De plafondkappen met zijgaten zijn met name goed te gebruiken als verdeel doos of als u meerdere lampen op lijn wilt hangen. We hebben ze bijvoorbeeld met 2 zijgaten en een centraal gat maar ook met alleen 4 zijgaten.

Waterdicht IP 65 | nu bestellen
Dit is een hele nieuwe categorie die we sinds kort aanbieden. Met de EIVA plafondkap lijn kun je een hanglamp buiten ophangen onder bijvoorbeeld een overkapping.

XXL op maat geboord | nu bestellen
Sinds enige tijd voeren we ook een hele lijn XXL plafondkappen. We leveren deze vanaf 1-15 gaten op maat geboord doos ons. Deze plafondkap bestaat altijd uit een witte onderkap voor de besvestiging aan het plafond en een sierplaat met een moetief.

Afwerkingen
De meeste plafondkappen zijn verkrijgbaar in meerdere afwerkingen en vormen.

Shop plafondkappen

Weet je al welke plafondkap je wilt of toch niet?

Posted on 24-08-2021 Nieuwe producten

Blog categories

Menu