De S14d fitting voor uw hanglampen

Syntax® is een unieke S14d fitting die het gemakkelijk maakt buislampen in totaal vernieuwende composities te ensceneren. 

Deze minimaal vormgegeven contactdoos kan worden gecombineerd met Creative-Cables, kabelbinders of verlengkabels. 

Deze decoratieve lamp past in elke stijl en interieurconfiguratie: van industriële loft tot studio, luxe woonkamer of open ruimte.

Een nieuw leven voor buislampen

Buislampen geven een prachtig licht en dankzij het gebruik van LED's beleven ze een renaissance. Met Syntax® wordt de buislamp de ultieme verlichtingsoplossing!

U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, waaronder helder, goud, rookgrijs of opaal, en een reeks afmetingen: klein (300 mm), middelgroot (500 mm) of groot (1000 mm).

Creëer je lichtsculptuur

Simileer Syntax® met een van onze 0,75mm ronde of gedraaide kabels of met onze selectie van metalen verlengbuizen.

Creëer uw enkele of meervoudige hanglamp of wandlamp met slechts een paar onderdelen en laat uw creativiteit de vrije loop met nieuwe verlichtingsmogelijkheden!

Of kies uit onze reeks minimalistische lampen

Wij bieden drie kant-en-klare lampconfiguraties aan: een wandlamp met een gebogen verlengbuis, een plafondlamp bestaande uit een verlengbuis van 30 cm en een hanglamp gemaakt met onze RM04-kabel.

Deze 3 lampen zijn geïnspireerd door minimal design, ze zijn allemaal in het zwart, met matzwarte afwerking, wat ze zeer elegant maakt.

Posted on 04-11-2019 Nieuwe producten

Blog categories

Menu