Met Creative-Cables kun je je eigen Lightstyle creëren

Je kent het wel (wees snel, het verdwijnt langzamerhand uit het straatbeeld), verlichtingswinkels die een grote hoeveelheid complete lampen hebben hangen die niet of nauwelijks aanpasbaar zijn. Niet meer van deze tijd vinden wij, je eigen lamp samenstellen is veel hipper!

Waarom zou je niet alles aanpassen op je interieur? Dat is wat wij doen met onze verlichtingsproducten, one size does NOT fit all!

Het merk Creative Cables ziet het anders, onze missie is dat we mensen hun eigen Lightstyle laten bepalen. Lifestyle + Light (licht) = Lightstyle. Alles wat er komt kijken bij het maken van een lamp, van plafondkap tot een lampenkap, is in diverse smaken verkrijgbaar. Geen drie soorten snoeren zoals gebruikelijk maar meer dan 100 soorten. Allemaal af te stemmen op je interieur en met je eigen Lightstyle signature. Wat is er nu mooier dan te zeggen tegen je bezoek "kijk dit heb ik gemaakt en het past perfect in mijn interieur".

Met je eigen Lightstyle kun je de ruimtes in je interieur opfrissen en vrienden of familie verrassen met het resultaat, het is niet zo moeilijk!

Wat voor Lightstyle zou goed bij je passen? 

Ben je die hipster die antikraak woont in een mooi fabriekspand?

Ben je die dol-dwaze vrouw die niets te gek is?

Verlang je terug naar de tijd toen geluk nog heel gewoon was?

Of verlang je naar rust? Rust in het hoofd of in je interieur?

Het kan allemaal Hieronder volgen de 5 stappen om je eigen Lightstyle plafondlamp te creëren:

Stap 1
Kies een plafondkap die goed bij je interieur past. Let op de kleur en wat je er mee wilt bereiken. Ga je voor rust of wil je contrast in je interieur. Materiaal kan ook een rol spelen, porselein of metaal?

Stap 2
Bedenk wat een hoofdkleur in je interieur is en kies op basis daarvan een mooi snoer. Het mag ook gekker, vergeet je hoofdkleur en kies een snoer wat niemand van je verwacht.

Stap 3
We komen nu dichter bij je Lightstyle. Het volgende wat je moet kiezen is of je gaat voor een plafondlamp met een lampenkap of voor een snoerlamp met alleen een grote lichtbron. Het is aan jou. Als je gaat voor een snoerlamp dan kun je met een design gladde fitting uit de voeten. Ga je voor de lampenkap dan heb je een fitting met schroefdraad nodig.

Stap 4
LED there be light! We zijn er bijna en je unieke creatie is bijna klaar. Nu nog die lichtbron :-) Voor een snoerlamp heb je veel keuzevrijheid en een grote bol is perfect! Ga je voor de lampenkap dan moet je iets zoeken wat goed past.

Stap 5
Zoals we al zeggen, creëer je eigen Lightstyle. Je moet het wel zelf in elkaar zetten, dat zal toch wel lukken? Bel anders de buurman.

Nog een andere optie is onze complete verlichtingspendels, je Lightstyle zit er vast bij!

Posted on 2018-03-15 by Alles, Inspiratie, Be creative!

Recent bekeken

Geen producten

Menu