Laat je groene planten sneller groeien in stijl

Groei je planten in stijl

Met onze groeilamp en een snoerpendel met groene onderdelen (bijvoorbeeld porselein) kun je je planten een groot plezier doen en verwennen. In combinatie met een mooie snoerpendel en een groene plant van bijvoorbeeld studioplant.nl staat het ook nog eens mooi.

VARIATIE IS MOGELIJK

Door de plant en de snoerpendel te wisselen kun je veel variatie bewerkstelligen. Op studioplant.nl kun je een hele serie binnenplanten eenvoudig online bestellen. Van klein, groot tot makkelijk. Op hun blog staan ook nog wat leuke tips.

GESCHIKT VOOR ELKE RUIMTE BINNEN

De ruimte is niet meer de beperkende factoor voor je snoerpendel naar keuze met groeilamp. Door alle kleurcombinaties kun je een set goed matchen met je interieur.

100% AANPASBAAR

Je kunt de afzonderlijke componenten kopen om je eigen unieke snoerpendel te maken of je kunt ons vragen om er ééntje te maken en deze reeds gemonteerd en klaar voor installatie te ontvangen. Elk onderdeel (snoer, fitting en plafondkap) kan worden gekozen, gewijzigd en gecombineerd volgens jouw behoeften en voorkeuren.

WIL JE HET ZELF DOEN OF KIES JE VOOR WAT SETJES DIE WIJ AL HEBBEN GEMAAKT?

KANT EN KLAAR

KIES EEN SNOERPENDEL

Zelf doen is soms wel heel veel werk en daar heb je niet altijd zin in. Wij hebben een hele serie combinaties reeds gemaakt en deze staan klaar in de online winkel. Het zijn allerlei combinaties met verschillende soorten fittingen en strijkijzersnoeren.

Wil je dus niet zelf wat maken dan kun je voor een aantrekkelijke prijs iets kopen wat al klaar is. Wacht niet te lang want sommige combinaties gaan altijd erg snel de deur uit!

Ontdek de combinaties

CREËER JE SNOERPENDEL MET ONZE COMPONENTEN

Configureer je snoerlamp in een paar eenvoudige stappen.

  • Kies de componenten;
  • Combineer met strijkijzersnoer naar keuze;
  • Combineer eventueel met lampenkappen, accessoires en LED lichtbronnen van Creative-Cables.

1

MET OF ZONDER LAMPENKAP?

Je hebt bij ons altijd de keuze uit fittingen met schroefdraad (voor lampenkap) of zonder schroefdraad. Als wij het een snoerlamp noemen dat is dat altijd zonder schroefdraad.
Kies de fittinghouder

2

BIJPASSENDE PLAFONDKAPPEN

Wij beschikken over een ruim assortiment plafondkappen in diverse materialen en kleuren, van hout tot siliconen. Er is altijd een plafondkap die bij je interieur past.
Kies de plafondkap

3

KIES JE STRIJKIJZERSNOER

Wij bieden ruim 200 strikijzersnoeren aan in allerlei stoffen en patronen. Voor een snoerlamp heb je een flexibel snoer nodig en dat garanderen wij. Onze snoeren worden door klanten als zeer flexibel ervaren.
Kies je strijkijzersnoer

4

ONZE GROEILAMP

Je koopt deze natuurlijk niet voor zijn prachtige sfeervolle licht maar met ene gericht doen, het laten groeien van je planten. Deze E27 LED lamp van 12W is uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met snoerpendels.
Klik hier voor meer info over de lamp

5

KIES EEN PLANT DIE JE SNELLER WILT LATEN GROEIEN

Wij hebben geen verstand van planten maar studioplant.nl wel. Je kunt bij hun planten vinden voor elke ruimte. In een serie blogposts leggen ze ook goed uit welke plant je het beste waar kunt gebruiken.

Bekijk de planten

INSPIRATIE OPDOEN

Posted on 10-09-2020 by Alles, Inspiratie, Be creative!

Recent bekeken

Geen producten

Menu