Maak je eigen snoerlamp

Je eigen snoerlamp voor elke kamer in je huis

De snoerlamp is iets van de laatste jaren. Deze bestaat wat ons betreft uit: een plafondkap, strijkijzersnoer, fitting en een mooie LED lichtbron. Op deze pagina kun je zien hoe je deze lamp zelf maakt.

VARIATIE IS MOGELIJK

Met een snoerlamp kun je snel een ander effect bewerkstelligen door er een andere LED lichtbron in te draaien. Dit is de eenvoudigste handeling en heel snel gedaan.

GESCHIKT VOOR ELKE RUIMTE, BINNEN EN BUITEN

De ruimte is niet meer de beperkende factoor voor je snoerlamp. Wij hebben mogelijkheden voor zowel binnen of buiten. Je kunt dus je eetkamer, tuin, terras, kantoor bar of restaurant verlichten met een snoerlamp.

100% AANPASBAAR

Je kunt de afzonderlijke componenten kopen om je eigen unieke snoerlamp te maken of je kunt ons vragen om er ééntje te maken en deze reeds gemonteerd en klaar voor installatie te ontvangen. Elk onderdeel (snoer, fitting en plafondkap) kan worden gekozen, gewijzigd en gecombineerd volgens jouw behoeften en voorkeuren.

WIL JE HET ZELF DOEN OF KIES JE VOOR WAT SETJES DIE WIJ AL HEBBEN GEMAAKT?

KANT EN KLAAR

KIES EEN SNOERLAMP

Zelf doen is soms wel heel veel werk en daar heb je niet altijd zin in. Wij hebben een hele serie combinaties reeds gemaakt en deze staan klaar in de online winkel. Het zijn allerlei combinaties met verschillende soorten fittingen en strijkijzersnoeren.

Wil je dus niet zelf wat maken dan kun je voor een aantrekkelijke prijs iets kopen wat al klaar is. Wacht niet te lang want sommige combinaties gaan altijd erg snel de deur uit!

Ontdek de combinaties

CREËER JE SNOERLAMP MET ONZE COMPONENTEN

Configureer je snoerlamp in een paar eenvoudige stappen.

  • Kies de componenten;
  • Combineer met strijkijzersnoer naar keuze;
  • Combineer eventueel met lampenkappen, accessoires en LED lichtbronnen van Creative-Cables.

1

MET OF ZONDER LAMPENKAP?

Je hebt bij ons altijd de keuze uit fittingen met schroefdraad (voor lampenkap) of zonder schroefdraad. Als wij het een snoerlamp noemen dat is dat altijd zonder schroefdraad.
Kies de fittinghouder

2

BIJPASSENDE PLAFONDKAPPEN

Wij beschikken over een ruim assortiment plafondkappen in diverse materialen en kleuren, van hout tot siliconen. Er is altijd een plafondkap die bij je interieur past.
Kies de plafondkap

3

KIES JE STRIJKIJZERSNOER

Wij bieden ruim 200 strikijzersnoeren aan in allerlei stoffen en patronen. Voor een snoerlamp heb je een flexibel snoer nodig en dat garanderen wij. Onze snoeren worden door klanten als zeer flexibel ervaren.
Kies je strijkijzersnoer

4

KIES JE LED-LICHTBRON

We horen het eigenlijk nooit meer, "LED licht is zo koud". Wij bieden een hele reeks sfeervolle LED lichtbronnen aan in verschillende vormen en fitting standaarden (E27 en E14). Heb je wel eens gedacht een een bierfles met een lichtbron? Ook die hebben we, gered van de bierdrinkers die hem hebben achtergelaten :-)
Kies je lichtbron

INSPIRATIE OPDOEN

Posted on 09-09-2020 by Alles, Inspiratie, Be creative!

Recent bekeken

Geen producten

Menu